Nieuws

Welkom bij Scheepswerf Made B.V.

Welkom bij Scheepswerf Made B.V.

Scheepswerf Made BV is een onderdeel van de bedrijvengroep Made Beheer BV en is gevestigd in
het Noord Brabantse Moerdijk en direct gelegen aan de Rode Vaart, een zijtak van het Hollands Diep.

De werf beschikt over 3 stuks overdekte geconditioneerde bedrijfshallen met een gezamenlijk effectief bouwoppervlak van 4000 m2.
Diverse bovenloopkranen welke tot 70 ton hijscapaciteit te koppelen zijn en een op het buitenterrein gesitueerde torenkraan met een gieklengte van 60 meter en een hijscapaciteit van 16 ton op 20 meter,
bewerkstelligen tezamen met de beschikbare bewerkingsmachines een uitgebreid pallet aan bouwmogelijkheden.

In Moerdijk is tevens de beschikking over een flexibele afmeergelegenheid, direct aan het werfterrein gesitueerd.
Deze ‘afbouwkade’ wordt per project samengesteld uit pontons vanuit het zusterbedrijf Ponton Made BV, en waar benodigd voorzien van diverse faciliteiten zoals water, elektra en werklucht.


Naast het bouwen van stalen en aluminium casco’s, voor zowel het jachtbouw als het werkschepen segment, is Scheepswerf Made ook actief in het geheel afbouwen en wanneer gewenst "turn key” opleveren van de in eigen huis vervaardigde casco’s.

Dit laatstgenoemde vindt voornamelijk plaats binnen de categorie ‘werkschepen’, maar ook complete afmeersteigers met loop en rijbruggen, werkpontons, schroevendokken en kraan en afzinkplatforms zijn inmiddels door Scheepswerf Made BV gebouwd en afgeleverd.
Copyright Scheepswerf Made BV, 2018 - Algemene Voorwaarden - Disclaimer