Kies een project:
lideboxtest
***
*

HELIAD II

Vergroten
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Klik hier voor de volgende foto >>
 

HELIAD II

Scheepswerf Made BV (vestiging Moerdijk), heeft op 28 mei jl. haar 1e, volledig in eigen huis vervaardigde motorjacht te water gelaten.

Als all-round scheepswerf levert Made BV al jaren uiteenlopende projecten op, met een diversiteit van pontons tot havenfaciliteiten en van high-tech inspectievaartuigen tot aan hoogwaardige stalen en aluminium casco’s voor het jachtbouwsegment.

Ditmaal is door de opdrachtgever/eigenaar van het 33 mtr. lange motorjacht ‘HELIAD II’ in 2011 het vertrouwen geschonken aan Scheepswerf Made BV, om naast het bouwen van het stalen casco met de aluminium opbouw tevens de gehele afbouw op de vestiging Moerdijk te laten plaatsvinden, onder leiding van een samengesteld bouwteam, bestaande uit de eigenaarsvertegenwoordiger, het ontwerpbureau en Scheepswerf Made BV.

In goede samenwerking en onder een strakke regie, is het motorjacht geheel binnen de gestelde bouwtijd en kwaliteitseisen tot stand gekomen, waarbij Scheepswerf Made BV hierbij een compleet gebouwd motorjacht aan haar referentielijst mag toevoegen.

De HELIAD II zal nog enkele weken afgemeerd blijven in Moerdijk, om de nodigde in bedrijfstellingen en proefvaarten te ondergaan en zal naar verwachting eind Juni vetrekken naar het Middellandse zee gebied voor haar 1e charter reis.

De HELIAD II is gebouwd onder de eisen van het klassebureau RINA (Registro Italiano Navale) en haar thuishaven is Madeira.

Copyright Scheepswerf Made BV, 2018 - Algemene Voorwaarden - Disclaimer